Wagadugo

Wagadugoløbet 2024

Årets løb blev afholdt i historiske omgivelser på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm tæt ved Jystrup på Midtsjælland. Efter at Kaj "Skallesmækker" Olsen sidste år forlod landet, var PET5's fokus nu rettet mod "Storvildtsjægeren" Ernst van Krüger. Der var efterretninger om, at den berygtede gangsterboss benyttede det danske sporvognsnetværk til ulovlig aktivitet. Spejderne skulle assistere PET5 i at opklare dette, og kom hurtigt på sporet af Storvildtsjægerens to hårdkogte bagmænd - Toni Nitå og "Jærven". 

Gennem intens efterforskning lykkedes det spejderne at finde ud af, at Toni Nitå og "Jærven" smuglede våben i sporvognenes chassier, og iøvrigt var involveret i ulovlig våben- og ammunitionshandel. Slutteligt lykkedes det spejderne at fange bagmændende - men hvad med van Krüger? Han er stadig på fri fod, og om PET5 lykkes med at fange ham vil kun fremtidige løb vise!

De historiske rammer i Sporvejsmuseet dannede ikke blot det rigtige tidsbillede, men de frivillige i og omkring museet var utrolig behjælpsomme med faciliteter, transport, bemanding og stor fleksiblet. Uden dem, så ville løbet ikke kunne lykkedes. En stor TAK skal derfor lyde til alle de mange frivillige der hjalp os på løbet, og som i øvrigt er engageret i museet - forbilledligt!

DEL PÅ:

Vinderpatrulje 2024 Muflon, Frederiksborg Trop

Pointskema

Indbydelse

Forpogave

Læs mere om årets lokation, Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm på https://www.sporvejsmuseet.dk/