Wagadugo

Vandrepokalen

Flagermus, 1. Næstved Trop blev vinder af Wagadugoløbet 2018

En beretning og billeder fra en herlig weekend vil snarrest følge på denne side. Løbet blev afviklet omkring Kongens Lyngby med deltagelse af 15 patruljer. Endnu en række helt enestående oplevelser i flotte kulisser og omgivelser.

Wagadugo løbet 2018

Wagadugoløbet er en dyst for rigtige spejderpatruljer på spejderfærdigheder i en spændende handling. Løbet arrangeres af et løbsteam under De Gule Spejdere i Danmark, men løbet er åbent for spejderpatruljer fra andre korps.
Deltag i jagten efter


”Lullu Bell & Den Russiske Forbindelse”
Dato:    Fredag den 4. maj – søndag den 6. maj 2018
Sted:    Afvikles et sted omkring Sjælland. Mødested vil fremgå af deltagerbrev.
Pris:    285,- kr. pr deltagende spejder.
Krav:    Patruljerne skal bestå af spejdere i alderen fra 12-17 år.
Foropgave:    Udleveres straks efter tilmeldingen.
Præmier:    Vindende patrulje hjemtager det eftertragtede Wagadugotrofæ for 1 år. Der er sølvplade til den bedst placerede patruljes stander.
Tilmelding:    Patruljevis tilmelding skal være løbsteamet i hænde senest den 1. april 2018 Tilmelding helst på e-mail: pmunkwolf-@-gmail.com eller telefonisk på tlf. 28 18 17 25 Der er deltagerbegrænsning på 96 deltagere. Tidligere deltagende patruljer har fortrinsret, øvrige tildeles plads efter ”først til mølle” princippet.
øvrig information fremsendes i et deltagerbrev i starten af april til tilmeldte
patruljer.

Wagadugoløbet

Wagadugoløbet er en dyst for rigtige spejder patruljer på spejderfærdigheder i en spændende handling, der foregår i 1930´ernes gangstermiljø.

 

Spejderne assisterer Politiets Efterretnings Tjeneste i optrævlingen af organiserede kriminelle bander. De lokale gangstere, anført af mafiabossen Kaj Olsen, kaldet "Skallesmækker", er i åbent opgør med det Italienske De Quiello kartel om indsmugling af smugler gods til den danske underverden. Med et tip fra Skallesmækkers veninde, den verdenskendte variete´ sangerinde Lullu Bell, var det nær lykkedes spejderne at fange Skallesmækker sidste år. Med nød og næppe undslap han i et ventende fly. Jagten på ham fortsætter.

DEL PÅ:

Invitationen 2018

Foropgaven 2018